Dom za smeštaj odraslih i starih „Zlatnik“

U “Zlatniku” se živi kao kod kuće, a uživa kao u hotelu.

Pažljivim izborom osoblja, koje, osim profesionalnih kvalifikacija, mora da poseduje i one druge, humane osobine, neophodne za rad sa ljudima, stvorili smo toplo i prijatno okruženje u kojem se zajedno radujemo životu i svaki dragoceni trenutak koristimo na najbolji način.

Ovde se ne dolazi da bi se ostarilo, već da bi se živelo konstruktivno, kreativno, aktivno, u skladu sa mogućnostima i potrebama naših klijenata, u skladu sa merilima koja odgovaraju njihovom opštem zdravstvenom stanju, afinitetima i duhovnim potrebama.

Neophodna medicinska nega se podrazumeva, ali za dobro fizičko i mentalno zdravlje podjednako su važni i društveni i kulturni život, čemu posvećujemo naročitu pažnju.

“Zlatnik” raspolaže prijatnom i dobro opremljenom bibliotekom, organizuje književne večeri i susrete sa poznatim ličnostima, priređuje filmske projekcije u našem bioskopu i dramske predstave u pozorištu…

Njegovi žitelji mogu sebi priuštiti prijatne trenutke relaksacije u slanoj sobi, šetnje kroz prirodu ili provoditi vreme aktivno i kreativno na nekoj od brojnih radionica.

Sve to je samo deo sveobuhvatne usluge koju pružamo.

U fokusu naše pažnje uvek je čovek kao ličnost sa svojim navikama,potrebama i željama.

Neke od plaketa i priznanja nakon 37 godina rada

plakete trip advisor

Plaketa Trip advisor

plakete dvorski

Titula dvorskog liferanta

plakete grupno

Mnogobrojna priznanja