DOBRODOŠLI U SOBU 53

Ukoliko želite novi dom, novi ambijent, ali i potpunu privatnost izaberite jednokrevetnu sobu br. 53, koja pruža udobnost, mir i potpuni komfor.

 

DOBRODOŠLI U SOBU 108

Kažu da su najjednostavnije stvari najelegantnije, a za sve vas koji ste po prirodi estete preporučujemo sobu br.108 u kojoj ćete moći uživati u ambijentu dok na miru čitate omiljenu knjigu ili pijete kafu.

 

DOBRODOŠLI U APARTMAN 206

Za večite putnike udobnost doma je kada u mnogo čemu podseća na omiljeni hotel, zato izaberite novi dom i apartman br. 206. Crveni jastuci i komfor hotelske sobe vratiće sve lepe uspomene sa putovanja.

 

DOBRODOŠLI U SOBU 308

Pravi je blagoslov ostariti zajedno i radovati se malim stvarima. Ukoliko želite da bračni život nastavite u našem domu i u miru uživate u svojoj idili preporučujemo dvokrevetnu sobu br. 308.

 

DOBRODOŠLI U SOBU 58

Unesite nežne boje u svoj život i upustite se u nešto novo. Izaberite novi dom i sobu broj. 58 za veseo i bezbrižan život sa najboljom prijateljicom.

 

DOBRODOŠLI U APARTMAN 61

Želja mnogih parova je da svaki novi dan započnu sa voljenom osobom uz prvu jutarnju kaficu. Upravo tu privatnost, šarm i eleganciju potpunog konforma za dvoje vam pruža apartman br. 61.

 

DOBRODOŠLI U SOBU 307

Nekada je teško odlučiti koju sobu izabrati, ali ako je zelena vaša boja i pruža vam osećaj duševnog mira i spokoja, izaberite sobu br.307 i uživajte u zelenom ambijentu vašeg novog doma.

 

DOBRODOŠLI U SOBU 57

Život je poput mora, a samo dobri plivači stignu tamo gde žele. Ukoliko vas privlače nova mesta i ljudi preporučujemo dvokrevetnu sobu br.57, da uz morske note ambijenta steknete neka nova prijateljstva.

 

DOBRODOŠLI U APARTMAN 112

Kažu da je najbolje biti kod svoje kuće, a kuća je tamo gde ste vi i gde vam je srce. Zato izaberite apartman br.112, koji ima izdvojen dnevni boravak i tonove ambijenta za doživljaj kao da ste kod kuće.

 

DOBRODOŠLI U SOBU 114

Za sve one koji vole da žive u dvoje i žele sami da biraju društvo partnera ili prijatelja preporučujemo dvokrevetnu sobu br.114, jer je život u društvu uvek zanimljiviji i lepši.

 

DOBRODOŠLI U SOBU 107

U društvu se sve lakše podnosi i sve lepše proslavlja, zato izaberite novi dom i trokrevetnu sobu br.107, jer vreme je za neka nova prijateljstva i nove uspomene.

 

DOBRODOŠLI U APARTMAN 60

Udobnost doma čine sitnice, detalji koji vas čine srećnim i na koje ste navikli, pa makar to bio TV ili omiljena sofa. Ukoliko želite novi dom uz komfor na koji ste navikli izaberite apartman br.60 i uživajte!