Izbor smeštaja u Domu Zlatnik

24h medicinska nega ▪ udoban smeštaj ▪ ukusna hrana ▪ kompleks od 4.000m2 ▪ veliki izbor soba i apartma ▪ dva restorana ▪ biblioteka ▪ apoteka ▪ slana soba ▪ frizerski salon...

Luksuzni apartmani

Jednokreventni smeštaj

Dvokrevetni smeštaj

Trokrevetni smeštaj

Prostor za druženje

Pronalaženje idealnog doma je težak zadatak, ali traženje pomoći i saveta može Vam olakšati proces i pomoći vam da donesete najbolju moguću odluku za sebe ili voljenu osobu.

Prilagođenost prostora

U Domu Zlatnik sve je podređeno budućim korisnicima usluga kako bi pored udobnosti imali i najviši stepen bezbednosti i lakoće življenja u njemu.

Ambijent u restoranu

Prostor za ručavanje čine dve sale koje sa svojom opremom i obimom zadovoljavaju najviše standarde u ugostiteljstvu što su i nasledile u proteklih 35 godina ugošćavajuci najuglednije goste celog sveta.

Miran san pod budnim okom

Naš tim je non stop budan i spreman za sve vrste potreba naših klijenata.

hrana dom zlatnik riba

Hrana kao lek

Ako je hrana lek onda je kuhinja apoteka. Specijaliteti iz našeg restorana kojih ima u izobilju doprineće ukupnom zdravlju duše i tela.

tourist wedding 12

Posete korisnicima

Mlađe generacije i prijatelji mogu posetiti svoje najmilije u predviđenim terminima u komfornom i udobnom prostoru sa kojim Dom Zlatnik obilato raspolaže.

 

Tim

Ljubazan i profesionalan tim dostupan je non-stop i u svakom trenutku brine o dobrobiti i sigurnosti naših korisnika. Ovde će te naći kvalitet života koji ispunjava i najviše zahteve.